Cine participa?​

Cum poti sa pleci in State?

Trebuie sa fii student la cursuri de zi intr-o universitate acreditata, de stat sau particulara. Incepand cu primul an de facultate, poti sa te bucuri de aceasta experienta! Daca ai pana in 30 de ani inca te califici pentru acest program! Trebuie doar ca in planurile tale de viitor sa iti doresti sa continui studiile printr-un master sau doctorat.

Vesti bune 🙂

Studentii in ultimul an,
Studentii care nu au medii mari si
Studentii care au restante

..sunt toti eligibili pentru inscriere!

Cateva reguli de aur te-ar putea ajuta!

Fii pozitiv si indrazneste sa visezi!

America este intr-adevar „the land of all possibilities”, dar pentru asta trebuie sa ajungi acolo! Noi am fost multe veri la rand si cunoastem sentimentul pe care il ai si tu acum inainte sa pleci intr-un loc necunoscut! E normal sa fii emotionat! Trebuie doar sa ai dorinta, de restul ne ocupam noi punandu-te in contact cu alti oameni pozitivi care vor o experienta de neuitat! Nu vei fi singur! 🙂
Poti citi din marturiile celor care au fost deja in State si care au ales sa impartaseasca din experienta lor in Testimoniale.

Pastreaza-ti vechii prieteni si fa-ti altii noi!

Ai varianta sa iti iei prietenii cei mai buni si sa pleci impreuna cu ei! Dar asta nu inseamna ca te va impiedica sa iti faci altii noi. Tineri din toate colturile lumii au initiativa sa isi petreaca vara in State. Energia declansata te va ajuta sa legi prietenii de-o viata si sa creezi momente de neuitat!

Fii perseverent si te vei bucura de rezultate!

E nevoie sa cunosti Limba Engleza cel putin la nivel conversational cand aplici pentru program. De ce nu ti-ai da sansa sa o imbunatatesti?! Daca nu ai mai lucrat pana acum, vei avea un bun start cand vei incepe in industria serviciilor si a turismului.

Costul chiriei, a alimentelor, a transportului le vei acoperi pe perioada contractului, iar daca esti organizat vei putea nu doar calatori, ci vei acoperi si creditul pe care l-ai contractat inainte de plecarea ta in State.

Intrebari si raspunsuri

Data oficiala de start a programului Work and Travel este 15 Iunie, insa poti pleca in functie de data la care incepe permisul tau DS-2019 (insa nu mai devreme de 15 Iunie).

Durata programului Work and Travel este cea de pe permisul tau DS-2019, de obicei 3 luni, dupa care poti calatori maxim 1 luna.

Viza se acorda pe perioada permisului tau DS-2019.

Costul programului este cel afisat pe site-ul nostru, la care se adauga taxa SEVIS – 35 $. Suplimentar trebuie sa iei in calcul taxa interviului pentru viza, costul biletulului de avion si banii de buzunar.

Copie dupa carnetul de student/legitimatie, copie dupa buletin, taxa de inscriere.

Pentru a putea accesa programul trebuie sa fii student la zi, fie la cursuri de licenta, master sau doctorat in cadrul unei universitati acreditate de stat sau particulara.

Da! Tot ce trebuie sa faci este sa demonstrezi ca vrei sa iti continui studiile in toamna la master.

Cu siguranta nu! Te vom pune in legatura cu ceilalti studenti inscrisi in program ce merg in aceeasi locatie.

Poti aplica pentru recuperarea taxelor incepand cu luna Ianuarie anul urmator.

Cazarea o vei cunoaste foarte bine inainte de plecare, fie va fi oferita de catre angajator (in contractul pe care il vei semna), sponsor sau te vom ajuta noi sa iti gasesti.

Cu siguranta! Insa trebuie sa dati dovada de flexibilitate cu privire la locatia gazda.

CND Turism Vacante Speciale se va ocupa de acest aspect, pentru ca suntem agentie de turism touroperatoare venim in ajutorul tau cu cele mai bune variante de zbor, cu tarife dedicate special studentilor.

Nu iti fa griji! Noi ne vom ocupa atat de pregatirea dosarului tau pentru viza cat si de programarea la interviu. In general perioada acestora este in martie-iunie.

SUA cuprinde 50 de state si un district federal. Unde poti merge tu? In oricare dintre acestea (in limita locurilor disponibile pe fiecare locatie).

Work and Travel se desfasoara strict pe perioada vacantei de vara,asa ca este un program pentru experienta ta de viata, nu pentru facultate.

steag USA inscriere online
Scroll to Top