Contact

Va asteptam la sediile noastre de luni pana vineri intre orele 10:00-13:00 si 14:00 -17:00

Adresa in Bucuresti

Intrarea Moneasa nr. 1, parter, ap.1, sector 1

Adresa in Iasi

B-dul Carol nr.4, corp B1, parter, camera P6

Iti multumim pentru vizitarea site-ul nostru!

Cauti o vacanta speciala? Prin Work and Travel Vacante Speciale gasesti oferte vacanta personalizate pentru studentii la zi in universitati acreditate. Te invitam sa analizezi ofertele noastre si sa iti rezervi inca de pe acum vacanta speciala cautata!
Beneficiile rezervarii cu CND Management Solutions sunt urmatoarele:

  • te ascultam si iti recomandam solutia ce ti se potriveste cel mai bine;
  • te sustinem sa iti imbunatatesti nivelul limbii engleze;
  • suntem aici pentru ati raspunde la intrebari si a te ajuta sa profiti  de oportunitatea vietii tale pe timpul studentiei – aceea de a vizita locuri de neuitat, de ati face prieteni din alte tari, de a cunoaste americanii si America.

Oferte vacante speciale create pentru tine!

Suntem o echipa tanara, cu experienta in managementul unei agentii Work and Travel, specialisti in organizarea de calatorii si dornici a raspunde direct la intrebarile tale de calatorie. Te invitam sa navighezi pe site-ul nostru pentru a gasi informatii despre destinatiile pentru vacante speciale pe care ti le propunem.

Detinem si agentia de turism touroperatoare CND TURISM – VACANTE SPECIALE. Ne-am ales aceasta denumire pentru a exprima foarte pe scurt misiunea noastra: Ce Ne Dorim in Turism – Vacante Speciale de la prieteni pentru prieteni. Indrazniti sa ne fiti prieteni si sa ne cereti sprijinul in a va organiza vacante speciale!

Oferte Work and Travel de la prieteni pentru prieteni!

Oferte Work and Travel de la prieteni pentru prieteni!​ Fie că esti în cautarea unei oferte returnee sau ai decis sa pleci pentru prima data in State, esti Self Arrange sau cauti un job, esti singur sau faci parte dintr-un grup, ne poti contacta la telefon (+40) 21 313 84 60; (+40) 732 947 700; (+40) 0753 555 516, sau email: sua{at}vacantespeciale.ro.
Vom afla toate amanuntele despre preferintele tale si iti vom prezenta ofertele care ti se potrivesc cel mai bine. Suntem aici pentru tine, sa iti raspundem la întrebari si sa iti organizam o vacanta speciala, de neuitat.

Profita de oportunitatea Work and Travel, azi este cel mai bun moment sa ne cunosti si sa alegi Vacante Speciale! Grabeste-te sa prinzi un loc in program, trimite azi cerere de rezervare pentru Work and Travel Vacante Speciale!

Date contact CND Management Solutions srl, detinatoare a agentiei de turism: CND TURISM – VACANTE SPECIALE.

Nota! Pentru ca stim ce vorbim, te sprijinim si iti platim transportul la Bucuresti sau Iasi (in functie de alegerea ta) pentru a completa dosarul de inscriere! Alege acum si suna-ne pentru a te programa la targurile noastre de joburi! Iti stam cu placere la dispozitie! la Vacante Speciale
steag USA inscriere online
Scroll to Top